Πως να συνδυάσετε τα κοσμήματά σας

Published: 14 Σεπτεμβρίου 2020
ΚατηγορίεςΜη κατηγοριοποιημένο

Χρυσός και ασήμι δυο πολύτιμα υλικά που χρησιμοποιούνται κατά κόρον από Έλληνες και ξένους σχεδιαστές και τεχνίτες για να κατασκευάσουν  κοσμήματα υψηλής αισθητικής που ολοκληρώνουν το ντύσιμο τόσο του γυναικείου όσο και του αντρικού πληθυσμού.

Βραχιόλια, σκουλαρίκια, δαχτυλίδια, κολιέ, ένα υπέροχο ρόλοι θα πρέπει να αποτελούν μέρος στην καθημερινή σας εμφάνιση. Τι πιο όμορφο από ένα ζευγάρι σκουλαρίκια για να πλαισιώσουν το πρόσωπο σας.. για αυτό λέμε ναι στα κοσμήματα…

Φορέστε ένα εκπληκτικό φόρεμα και αναδείξτε το με ένα σικάτο κρεμαστό. Όταν έχουμε να κάνουμε με κοσμήματα δεν υπάρχουν κανόνες!

Μην φοβάστε να αναμιγνύεται διαφορετικά μέταλλα και χρώματα. Πειραματιστείτε  με τα κοσμήματα σας και δώστε κάθε φορά ένα διαφορετικό στυλ.

Για παράδειγμα,  αν έχετε ένα μαύρο απλό φόρεμα ξεκινήστε τη μέρα σας με ένα ζευγάρι κρίκους διακριτικούς σε ασημί χρώμα, ένα ρολόι ίσως με δερμάτινο λουράκι πιο σπορ και δαχτυλίδια λεπτά στα χέρια σας και αν θέλετε να  κάνετε την εμφάνιση σας λίγο πιο βραδινή, χωρίς να αποχωριστείτε το αγαπημένο σας φόρεμα, είτε γιατί δεν έχετε χρόνο να αλλάξετε, είτε γιατί σας αρέσει, να έχετε πάντα στην τσάντα σας ένα ζευγάρι  εντυπωσιακά σκουλαρίκια σε χρυσό χρώμα με πέτρες για να λάμπουν κοντά στα μάτια σας και να σας χαρίζουν λίγο από τη λάμψη τους. Επίσης μπορείτε να αλλάξετε το ρολόι σας με ένα ρολόι με μπρασελέ για να κοσμεί τον καρπό σας και να βάλετε πιο έντονα και μεγάλα δαχτυλίδια για να εντυπωσιάσετε..

Με ρωτάνε συνέχεια στο κοσμηματοπωλείο μου “Αν είναι υπερβολικό να φορέσω κρεμαστό στο λαιμό και να βάλω και σκουλαρίκια;”

Και η απάντηση μου είναι « Τίποτα δεν είναι υπερβολικό όταν μπορείς να το υποστηρίξεις και όταν το αγαπάς». Αγαπήστε τα κοσμήματα σας και συνδυάστε τα για να απογειώσετε το ντύσιμό σας. Καλή σας επιτυχία!